Білоцерківець, О. М.Бандура (Кузьмик), Ульяна ГеннадіївнаЮщенко (Гончар), Наталія Михайлівна2014-06-162014-06-162014Ющенко, Н. М. Розроблення рецептур кисломолочних паст з коренем імбиру / Н. М. Ющенко, У. Г. Кузьмик, О. М. Білоцерківець // Інноваційні аспекти в питаннях технології, безпеки харчової продукції та екології матеріали студентської наукової конференції. – Львів : ЛНУВМ імені С. З. Гжицького, 2014. – С. 71.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15190Авторами проведено дослідження з вивчення можливості використання сухого кореня імбиру у складі рецептур кисломолочних продуктів. The authors conducted a study to investigate the possibility of using dry ginger root in the composition of formulations of dairy products.otherкорінь імбирукомпозиції прянощівкисломолочні пастиginger rootcomposition of spicesdairy productsкафедра технології молока і молочних продуктівРозроблення рецептур кисломолочних паст з коренем імбируOther