Загородня, Катерина ОлександрівнаГребінь, Анна ВасилівнаКовч, Аліна ВолодимирівнаРоздобудько, Борис ВалерійовичХіврич, Борис Іванович2016-06-222016-06-222016Дослідження впливу складу зерно продуктів на азотисті речовини пивного сусла / Катерина Загородня, Анна Гребінь, Аліна Ковч, Борис Роздобудько, Борис Хіврич // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : 82 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. - Ч. 1. - С. 253.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23698На кількісний і якісний склад коагулюючого та амінного азоту суттєво вплиає склад сировини, а також режими затирання зернопродуктів і кип’ятіння сусла з хмелем. При використанні в рецептурі пива підвищеної кількості несолодженого зерна або цукровмісної сировини і гороху можна регулювати до рекомендованих норм вміст в суслі не лише амінний, а й коагулюючий та розчинний азот; On the quantitative and qualitative composition and coagulating amine nitrogen significantly vplyaye composition of raw materials and modes grain mashing and boiling the wort with hops. When used in a recipe beer nesolodzhenoho increased amounts of grain or sugar-raw peas can be controlled to recommended standards content in the must not only amine, but coagulating and soluble nitrogen.otherкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствазерноазотисті речовинипивне суслоячмінний солодгорохзатиранняcornnitrogenous substancesbeer mashmalt barleypeasmashingДослідження впливу складу зерно продуктів на азотисті речовини пивного суслаOther