Лукіянік, Олександра ВалентинівнаШутюк, Віталій Володимирович2021-04-162021-04-162021Лукіянік, О. В. Удосконалення рибних рублених напівфабрикатів з карася / О. В. Лукіянік, В. В. Шутюк // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 87 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15–16 квітня 2021 р. – Київ : НУХТ, 2021. – Ч. 1. – С. 230.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/33314З метою підвищення виходу їстівної частини з карася необхідно застосовувати біотехнологічні прийоми, у тому числі гідроліз під дією власних ферментів, що суттєво полегшить відділення кісток з м’язової тканини. Однією з перспективних технології виробництва рибних рублених напівфабрикатів насінням соняшника.карасьрублені напівфабрикатинасіння соняшникакафедра технології консервуванняchopped semi-finished productssunflower seedscrucianУдосконалення рибних рублених напівфабрикатів з карасяThesis