Удосконалення рибних рублених напівфабрикатів з карася - Лукіянік, Олександра Валентинівна; Шутюк, Віталій Володимирович (My University, 2021)
З метою підвищення виходу їстівної частини з карася необхідно застосовувати біотехнологічні прийоми, у тому числі гідроліз під дією власних ферментів, що суттєво полегшить відділення кісток з м’язової тканини. Однією з перспективних технології виробництва рибних рублених напівфабрикатів насінням соняшника.
Keywords: карась; рублені напівфабрикати; насіння соняшника; кафедра технології консервування; chopped semi-finished products; sunflower seeds; crucian