Використання засобів захисту інформаційного обміну в комп'ютерних мережах промислового призначення - Шинкаренко, Андрій (My University, 2014)
Розроблено програму, написану на мові С++, яка дозволить приховати при передаванні блок текстової інформації у графічних файлах нерухомих зображень. A program written in C ++ that will hide when transmitting a block of text information in image files still images.
Keywords: засоби захисту; комп'ютерні мережі; інформаційний обмін; information exchange; computer Networks; protection