Поліщук, Галина ЄвгеніївнаБовкун, Алла ОлександрівнаКолесникова, Світлана Савівна2018-09-212018-09-212009Поліщук, Г. Є. Технологія сиру : навч. посіб. / Г. Е. Поліщук, А. О. Бовкун, С. С. Колесникова. – К. : НУХТ, 2009. – 151 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/28160Розглянуто систематизовану інформацію, присвячену виробництву натуральних сирів. Викладено вимоги до сировини та загальні технологічні операції для виготовлення сирів, особливості технологій основних груп сирів. Подано апаратурно-технологічні схеми з урахуванням сучасних видів обладнання та раціональних способів виробництва. The systematized information, sacred to the production of natural cheeses, is considered. Requirements to raw material and general technological operations are expounded for making of cheeses, feature of technologies of basic groups of cheeses. It is given apparatus technological charts taking into account the modern types of equipment and rational methods of production.uk-UKтверді сирисичужний ферментсквашуванняhard cheesessichuzhniy enzymeskvashuvannyaкафедра технології молока і молочних продуктівТехнологія сиру : навчальний посібникBook