Карповець, Катерина ВолодимирівнаЗектер, Катерина МиколаївнаСірик, Аліна ОлегівнаЄвтушенко, Ольга Володимирівна2024-10-242024-10-242024Вплив викидів котлоагрегатів підприємств хлібопекарської галузі на стан атмосферного повітря / К. Карповець, К. Зектер, А. Сірик, О. Євтушенко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали Ювілейної 90-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 11–12 квітня 2024 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2024. – Ч.1. – С. 349https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/45138Розглянуто екологічні впливи на стан атмосферного повітря при роботі підприємств хлібопекарської галузі. Встановлено, що потенційно небезпечним обладнанням, яке може становити небезпеку життю та здоров’ю працівників, є котлоагрегати. Тому, при плануванні заходів та прийнятті відповідних управлінських рішень необхідно враховувати протиаварійний захист з урахуванням суттєвої екологічної модернізації котелень підприємств хлібопекарської галузі.Environmental influences on the state of atmospheric air during the operation of enterprises in the bakery industry are considered. It has been established that boiler units are potentially dangerous equipment that can endanger the life and health of workers. Therefore, when planning measures and making appropriate management decisions, it is necessary to take into account emergency protection, taking into account the significant ecological modernization of boiler houses of enterprises in the bakery industry.ukкафедра фізики та професійної безпекипідприємства хлібопекарськівикидикотлоагрегатистан атмосферного повітряbakery enterprisesemissionsboiler unitsstate of atmospheric airВплив викидів котлоагрегатів підприємств хлібопекарської галузі на стан атмосферного повітряThesishttps://orcid.org/0000-0002-5041-7096https://orcid.org/0000-0001-6773-682X