Грегірчак, Наталія МиколаївнаСлободян, Ольга ПетрівнаЦапко, Софія Олександрівна2020-06-232020-06-232020Грегірчак, Н. М. Аналіз ризиків при виробництві вермішелі швидкого приготування / Н. М. Грегірчак, О. П. Слободян, С. О. Цапко // SWordl Journal. – 2020. – Issue 3, Part1. – С. 16–22.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/31636Розглянуто небезпечні фактори, які можуть становити ризики для якості вермішелі швидкого приготування. Встановлено критичні контрольні точки для кожного етапу виробництва продукції, визначено критичні межі, запропоновано попереджувальні дії, наведено сучасні методи контролю і періодичності проведення заходів для моніторингу. The article touches upon the issue of hazards that can jeopardize the quality of instant noodles. Much attention is given to critical control points and advanced control techniques, along with monitoring intervals.НАССПHACCPкритичні контрольні точкиcritical control pointsякістьqualityбезпекаsafetyкафедра біотехнології і мікробіологіїАналіз ризиків при виробництві вермішелі швидкого приготуванняArticle