Шидловська, Олена БроніславівнаМедвідь, Ірина МиколаївнаПротивень, Анастасія Миколаївна2016-05-232016-05-232016Шидловська, О. Б. Використання порошку з ягід ожини в технології бісквітного напівфабрикату / О. Б. Шидловська, І. М. Медвідь, А. М. Противень// Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – Київ : НУХТ, 2016. – Ч. 3. – С. 387.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23391Розглянуто доцільність використання порошку з ягід ожини в технології бісквітного напівфабрикату для підвищення харчової цінності продукції. Сonsidered the feasibility of using powder from berries blackberries in the technologies of semi- product biscuit to improving the nutritional value of products.uk-UKпорошок з ягід ожиниборошняні кондитерські виробиberries blackberry powderсonfectionery productsкафедра готельно-ресторанної справиВикористання порошку з ягід ожини в технології бісквітного напівфабрикатуOther