Використання порошку з ягід ожини в технології бісквітного напівфабрикату - Шидловська, Олена Броніславівна; Медвідь, Ірина Миколаївна; Противень, Анастасія Миколаївна (My University, 2016)
Розглянуто доцільність використання порошку з ягід ожини в технології бісквітного напівфабрикату для підвищення харчової цінності продукції. Сonsidered the feasibility of using powder from berries blackberries in the technologies of semi- product biscuit to improving the nutritional value of products.
Keywords: порошок з ягід ожини; борошняні кондитерські вироби; berries blackberry powder; сonfectionery products; кафедра готельно-ресторанної справи