Стратегічне планування і роль стратегії в діяльності підприємства - Кузьмук, Анастасія Миколаївна (My University, 2014)
У статті уточнено поняття стратегічного планування як базової складової стратегічного управління, виділено основні етапи стратегічного планування, обґрунтовано вимоги, дотримання яких забезпечить максимальний результат. This article clarified the concept of strategic planning as a basic component of strategic management, and the main sta-ges of strategic planning, justified requirements that will ensure maximum results.
Keywords: стратегія; планування; процес; стратегічне планування; strategy; planning; process; strategic planning