Деякі аспекти бухгалтерського обліку у учасників будівельного процесу. Проблеми та можливі шляхи вирішення - Редзюк, Тетяна Юріївна (My University, 2009)
В статті розглянуті деякі особливості обліку операцій, пов’язаних з організацією та веденням облікового процесу та залучення коштів. В результаті аналізу виявлено проблеми оподаткування та обліку залучення коштів на умовах випуску та розміщення цільових облігацій та запропоновані можливі варіанти їх вирішення.

In the articles considered some features of account of operations, related to organization and conduct of registration process and bringing in of money. As a result of analysis found out the problems of taxation and account of bringing in of money subject to conditions issue and placing of having a special purpose bonds and the possible variants of their decision are offered.
Keywords: будівництво; building; інвестування; цільові облігації; investing; having a special purpose bonds; кафедра обліку і аудиту