Пасічний, Василь МиколайовичГередчук, Аліна МихайлівнаМаринін, Андрій ІвановичПіскун, Дарина Русланівна2016-09-212016-09-212016Зміни вмісту основних енергогенних речовин у процесі біологічного активування зерна / В. М. Пасічний, А. М. Гередчук, А. І. Маринін, Д. Р. Піскун // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 12-13 травня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. – С. 85-87.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24078Забезпечення населення України збалансованими харчовими продуктами, які містять широкий спектр біологічно активних речовин, є першочерговим завданням для підприємств харчової промисловості, вирішення якого сприяє покращенню здоров’я та довголіття. Providing the population Ukraine balanced food, containing a wide range of biologically active substances is a priority for the food industry, the solution which improves health and longevity.uk-UKкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівкаротиновмісні збагачувачітерміни зберіганнянапівфабрикатиcarotenodermia enrichersterms of storagesemi-finished productsДослідження впливу каротиновмісних збагачувачів на якість та терміни зберігання напівфабрикатів м’ясомістких кулінарнихOther