Дослідження впливу каротиновмісних збагачувачів на якість та терміни зберігання напівфабрикатів м’ясомістких кулінарних - Пасічний, Василь Миколайович; Гередчук, Аліна Михайлівна; Маринін, Андрій Іванович; Піскун, Дарина Русланівна (My University, 2016)
Забезпечення населення України збалансованими харчовими продуктами, які містять широкий спектр біологічно активних речовин, є першочерговим завданням для підприємств харчової промисловості, вирішення якого сприяє покращенню здоров’я та довголіття. Providing the population Ukraine balanced food, containing a wide range of biologically active substances is a priority for the food industry, the solution which improves health and longevity.
Keywords: кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів; каротиновмісні збагачувачі; терміни зберігання; напівфабрикати; carotenodermia enrichers; terms of storage; semi-finished products