Стеценко, Наталія ОлександрівнаВеремчук, Софія Олександрівна2016-09-172016-09-172016Стеценко, Н. О. Розроблення рецептури смузі на основі йогурту та оцінка його якості / Н. О. Стеценко, С. О. Веремчук // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 12–13 травня 2016 р. – Київ : НУХТ, 2016. – С. 25–27.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24026Функціональні напої сьогодні – це не просто засіб втамувати спрагу, це також можливість надати організму додаткових сил, покращити його адаптаційні можливості та забезпечити профілактику різноманітних захворювань. Functional drinks today - is not just a means to quench your thirst, it is also able to provide additional body strength, improve its adaptive capacity and ensure prevention of various diseases.uk-UKкафедра технології оздоровчих продуктівсмузійогуртхарчова та біологічна цінністьsmoothiesyogurtfood and biological valueРозроблення рецептури смузі на основі йогурту та оцінка його якостіOther