Romanov, Denis2014-06-232014-06-232014Romanov, D. Genetic Engineering of Food / D. Romanov, I. Dovgun // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 80-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014. – Київ : НУХТ, 2014 – Ч. 4. – С. 323–324.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15461Genetic engineering of food is the science which involves deliberate modification of the genetic material of plants or animals. It is an old agricultural practice carried on by farmers since early historical times, but recently it has been improved by technology.engenetic engineeringgenetic materialgenetically modified foodгенна інженеріягенетичний матеріалгенетично модифіковані продуктигенная инженериягенетический материалгенетически модифицированные продуктыкафедра іноземних мов професійного спрямуванняGenetic Engineering of Food