Михайленко, Ольга Максимівна2021-10-072021-10-072021Михайленко, О. М. Удосконалення системи управління безпечністю виробництва кефіру вітамінізованого з масовою часткою жиру 3,2% для оператора ринку ТДВ «Яготинський маслозавод» «Яготинське для дітей» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Ольга Максимівна Михайленко ; наук. керівник Оксана Сергіївна Шульга. – Київ, 2021. – 125 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35926otherкефірвітамінимолочна продукціядитяче харчуваннякафедра експертизи харчових продуктівУдосконалення системи управління безпечністю виробництва кефіру вітамінізованого з масовою часткою жиру 3,2% для оператора ринку ТДВ «Яготинський маслозавод» «Яготинське для дітей»Other