Як подолати затяжну рецесію в селекції - Сидорчук, Віктор Іванович; Глеваський, Володимир Іванович (My University, 2016)
Наведений аналіз впливу різних факторів на селекційний процес ряду сільськогосподарських культур, пов'язаний зі зміною місця проведення досліджень. У ході еволюційного процесу та природного добору, постійно нарощувалась продуктивність рослин, завдяки адаптації до умов зовнішнього середовища. В процесі такої адаптації особливу роль відіграє взаємодія між рослиною і ґрунтом. The analysis of the influence factors in the process of эдафических селекционный cultures that have to do with a change of venue of research. During the evolutionary process of natural selection, наращивалась productivity of plants to adapt to the external environment. in the process, adapting the special role of the interaction between plant and soil.
Keywords: природний добір; буряки цукрові; вика яра; пшениця озима; natural selection; sugar beet; spring vetch; селекція