Науменко, Оксана ВасилівнаКігель, Наталя Федорівна2018-10-112018-10-112004Науменко, О. В. Розробка технології бактеріального концентрату „ЛТС-Н” для кисломолочного продукту тривалого зберігання / О. В. Науменко, Н. Ф. Кігель // Харчова промисловість. – Київ : НУХТ, 2004. – Додаток до № 3. – С. 73.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/28289Розглянуто питання технологічних особливостей промислового нарощування заквашувальної культури для кисломолочного продукту тривалого зберігання. The questions of technological features of industrial production of starter cultures for long storage dairy products are considered.uk-UKтехнологічні параметризаквашувальна культурапоживне середовищеурожайністьtechnological factorsstarter culturesgrowth mediayield capacityРозробка технології бактеріального концентрату „ЛТС-Н” для кисломолочного продукту тривалого зберіганняArticle