Топольник, Віра ГригорівнаФедорова, Наталія БорисівнаКузьмін, Олег Володимирович2018-10-262018-10-262006Топольник, В. Г. Розробка методу кількісної оцінки якості спирту в лікерогорілчаному виробництві / В. Г. Топольник, Н. Б. Федорова, О. В. Кузьмін // Проблеми розвитку та упровадження систем управління якістю в регіоні : тези доповідей 3-ї регіональної науково-практичної студентської конференції, травень 2006 р. – Донецьк : ДонНТУ, 2006. – С. 108–113.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/28402У статті наведено методику комплексної кількісної оцінки якості спирту етилового ректифікованого для лікеро-горілчаного виробництва, згідно з принципами кваліметрії. In the article the method of complex quantitative assessment of the quality of rectified ethyl alcohol of alcoholic beverage production is presented, according to the principles of qualimetry.якістькомплексна кількісна оцінкаспиртлікеро-горілчане виробництвоqualitycomplex quantitative assessmentalcoholalcoholic beverages productionкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїРозробка методу кількісної оцінки якості спирту в лікерогорілчаному виробництвіThesis