Хліб у часи війни - Бондаренко, Юлія Вікторівна (My University, 2014)
В матеріалах статті наведено інформацію про випікання хліба під час Великої Вітчизняної Війни на хлібопекарських підприємствах, фронті та окупованих територіях. Представлено аналіз рецептур хліба та норм його споживання. Висвітлено проблеми забезпечення галузі в цей період сировиною. In the article below for more information on baking bread during the great Patriotic War on the bread-baking enterprises, the front and the occupied territories. Presents an analysis of formulations of bread and norms of consumption. Problems of support of the industry in this period raw materials.
Keywords: хліб; війна; зерно; тісто; борошно; bread; war; grain; dough; flour; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів