Бондаренко, Юлія Вікторівна2014-10-272014-10-272014Бондаренко, Ю. В. Хліб у часи війни / Ю. В. Бондаренко // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2014. – № 6. – С. 12–15.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/17678В матеріалах статті наведено інформацію про випікання хліба під час Великої Вітчизняної Війни на хлібопекарських підприємствах, фронті та окупованих територіях. Представлено аналіз рецептур хліба та норм його споживання. Висвітлено проблеми забезпечення галузі в цей період сировиною. In the article below for more information on baking bread during the great Patriotic War on the bread-baking enterprises, the front and the occupied territories. Presents an analysis of formulations of bread and norms of consumption. Problems of support of the industry in this period raw materials.uk-UKхлібвійназернотістоборошноbreadwargraindoughflourкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівХліб у часи війниArticle