Роботько, Анастасія ЮріївнаЧорна, Анастасія ІванівнаШульга, Оксана Сергіївна2019-04-222019-04-222019Роботько, А. Їстівний посуд альтернативна заміна пластику / А. Роботько, А. Чорна, О. Шульга // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : 85 ювілейна міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 11-12 квітня 2019 р. – 2019. - Ч. 1. - С. 145https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29049Проаналізовано основних виробників та асортимент їстівного посуду. Найбільш поширеною сировиною, для виготовлення їстівного посуду є: водорості та речовини, отримані з них (агар, зернові культури (рис, пшениця,ячмінь, сорго, грибковий міцелій, картопляний крохмаль, молочний протеїн (казеїн) тощо. The main producers and assortment of edible dishes are analyzed. The most commonly used raw materials for the manufacture of food dishes are: algae and substances derived from them (agar, cereals (rice, wheat, barley, sorghum, fungal mycelium, potato starch, milk protein (casein) and the like.uk-UKїстівний посудполімерні матеріалиedible dishespolymer materialsкафедра експертизи харчових продуктівЇстівний посуд альтернативна заміна пластикуThesis