Тренди інноваційного пакування кондитерських виробів - Божко, Анастасія Юріївна; Усатюк, Світлана Іванівна (My University, 2023)
У тезах досліджено інноваційні методи пакування кондитерських виробів для зменшення шкідливих відходів та забезпечення безпечності продукції.

Theses explore innovative methods of packaging confectionery products to reduce harmful waste and ensure product safety.
Keywords: кондитерські вироби; пакування; екологічність; біорозкладна упаковка; confectionery; packaging; environmental friendliness; biodegradable packaging; кафедра експертизи харчових продуктів