Божко, Анастасія ЮріївнаУсатюк, Світлана Іванівна2024-11-072024-11-072023Божко, А. Ю. Тренди інноваційного пакування кондитерських виробів / А. Ю. Божко, С. І. Усатюк // Тренди Lean-виробництва та пакування харчової продукції: матеріали 12-ї Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції, 20 вересня 2023 р., м. Київ. – Київ, НУХТ, 2023. – С. 139–141.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/45470У тезах досліджено інноваційні методи пакування кондитерських виробів для зменшення шкідливих відходів та забезпечення безпечності продукції.Theses explore innovative methods of packaging confectionery products to reduce harmful waste and ensure product safety.ukкондитерські виробипакуванняекологічністьбіорозкладна упаковкаconfectionerypackagingenvironmental friendlinessbiodegradable packagingкафедра експертизи харчових продуктівТренди інноваційного пакування кондитерських виробівThesishttps://orcid.org/0000-0002-5267-2023https://orcid.org/0000-0001-7554-0827