Богуш, Андрій Олександрович2021-09-222021-09-222021Богуш, А. О. Проєкт виробництва булочок збагачених пшеничними висівками та порошком ламінарії : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Андрій Олександрович Богуш ; наук. керівник Світлана Андріївна Бажай-Жежерун. – Київ, 2021. – 105 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35531кафедра технології оздоровчих продуктівпромисловістьпшенична булочкависівкипорошок ламінаріїмакроелементифункціональні властивостіфункціональний продуктфункціональний інгрідієнтфункціональні властивостітенденціяіндустріяПроєкт виробництва булочок збагачених пшеничними висівками та порошком ламінаріїOther