Перші страви як основа повноцінного харчування - Пушка, Ольга Сергіївна; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна (My University, 2017)
У статті розглянуто роль перших страв у харчуванні та житті людини. The article considers the role of the first dishes in nutrition and human life.
Keywords: перші страви; харчування; харчовий раціон; the first meals; meals; food ration; кафедра готельно-ресторанної справи