Пушка, Ольга СергіївнаГавриш, Андрій ВолодимировичНєміріч, Олександра Володимирівна2018-02-022018-02-022017Пушка, О. С. Перші страви як основа повноцінного харчування / О. С. Пушка, А. В. Гавриш, О. В. Нєміріч // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : міжнародна науково-практична конференція, 25-26 травня 2017 р. : тези доп. – Київ : НУХТ, 2017. - С. 137-139.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26643У статті розглянуто роль перших страв у харчуванні та житті людини. The article considers the role of the first dishes in nutrition and human life.uk-UKперші стравихарчуванняхарчовий раціонthe first mealsmealsfood rationкафедра готельно-ресторанної справиПерші страви як основа повноцінного харчуванняOther