Основні етапи розвитку плану кар’єри - Москаленко (Римаренко), Вікторія Олександрівна (My University, 2010)
Розглянуто значення перепідготовки кадрів для підприємства. Описані напрями розвитку персоналу. Детально висвітлений процес розвиток плану кар’єри. The role of retraining for the enterprise. We describe the directions of staff. The process detailed development plan career.
Keywords: перепідготовка персоналу; розвиток персоналу; персонал; кар’єра; career retraining; development of staff; staff; кафедра економіки праці та менеджменту