Бендерська (Дущак), Ольга ВячеславівнаБессараб, Олександр Семенович2018-04-252018-04-252018Бендерська, О. Дослідження можливості використання вторинної томатної сировини/ О. В. Бендерська, О. С. Бессараб // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 84 міжнар. наук. конф. мол. учен., асп. і студ., 23–24 квітня 2018 р. – К. : НУХТ, 2018. – Ч. 1. – С. 290.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27170В роботі наведено результати досліджень, щодо застосування томатних шкірки та насіння в технологіях харчових виробництв і, зокрема, при розробці технології комплексної переробки томатопродуктів. The paper presents the results of research on the application of tomato peel and seeds in food production technologies and, in particular, in developing a technology for the integrated processing of tomato products.uk-UKтомативичавкивторинна сировинаtomatoessquashsecondary raw materialsкафедра технології консервуванняДослідження можливості використання вторинної томатної сировиниThesis