Волощук, Галина ІванівнаКочура, Н. М.Юрчак, Віра Гаврилівна2013-03-222013-03-221999Волощук, Г. І. Вплив овочевих порошків на кінетику і режими сушіння макаронних виробів / Г. І. Волощук, Н. М. Кочура, В. Г. Юрчак // Експрес-новини : наука, техніка, виробництво. – 1999. – № 5–6. – С. 9–11.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7010Досліджено стан вологи в сирих макаронних виробах з овочевими порошками. Вивчено вплив овочевих порошків на процес сушіння макаронних виробів. Рекомендовані режими сушіння макаронних виробів з овочевими порошками. It was researched the state of water in raw macaroni products with vegetable powders. It was studied the influence of powders on the drying process of macaroni products. Drying conditions of macaroni products with vegetable powders were recommended.otherмакаронні виробиовочеві порошкизв’язана вологадериватограмишвидкість сушінняmacaroni productsvegetable powdersbound waterderivatogramsdrying speedкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівВплив овочевих порошків на кінетику і режими сушіння макаронних виробівArticle