Саміленко, Марія МиколаївнаКорецька, Ірина Львівна2024-03-012024-03-012023Саміленко, М. Особливості створення дієтичних продуктів / М. Саміленко, І. Корецька // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 16 листопада 2023 р., м. Київ. – НУХТ, 2023. – С. 35–36https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/41921При створенні дієтичних продуктів харчування необхідно мати на увазі, що доданий цукор може відрізнятися залежно від інгредієнтів, з яких він виготовлений: фруктоза, лактоза або глюкоза. Проведено аналіз загального вмісту моно- та ди цукрів в популярній рослинній сировиніWhen creating dietary food products, it is necessary to bear in mind that added sugar can vary depending on the ingredients from which it is made: fructose, lactose or glucose. An analysis of the total content of mono- and di-sugars in popular vegetable raw materials was carried outukкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїаналізцукровмістка рослинна сировинаanalysissugar-rich plant raw materialsОсобливості створення дієтичних продуктівThesishttps://orcid.org/0000-0001-5680-5789