Особливості створення дієтичних продуктів - Саміленко, Марія Миколаївна; Корецька, Ірина Львівна (My University, 2023)
При створенні дієтичних продуктів харчування необхідно мати на увазі, що доданий цукор може відрізнятися залежно від інгредієнтів, з яких він виготовлений: фруктоза, лактоза або глюкоза. Проведено аналіз загального вмісту моно- та ди цукрів в популярній рослинній сировині

When creating dietary food products, it is necessary to bear in mind that added sugar can vary depending on the ingredients from which it is made: fructose, lactose or glucose. An analysis of the total content of mono- and di-sugars in popular vegetable raw materials was carried out
Keywords: кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; аналіз; цукровмістка рослинна сировина; analysis; sugar-rich plant raw materials