Концепція життєвих циклів інновацій - Влодарчик, Тетяна Вікторівна (My University, 2013)
Саме циклічна концепція інноваційного розвитку призводить до розуміння науково-технічного прогресу як найважливішого шляху вдосконалення продуктивних сил, з одного боку, і як інноваційного циклу, здійснюваного через реалізацію всіх стадій з виходом нововведення на ринок - з іншого.
Keywords: життєвий цикл інновацій; інновації (економіка); кафедра туристичного та готельного бізнесу