Інновації як об’єкт управління - Сіднєва, Жанна Костянтинівна (My University, 2013)
Розглянуті підходи до управління інноваціями, його специфіка та особливості. The approaches to the management of innovation, its specificity and features.
Keywords: СОТ; управління інноваціями; кафедра економіки праці та менеджменту