Комп'ютерне моделювання явища резонансу - Кузьмишин, Михайло Олексійович; Сєдих, Ольга Леонідівна; Маковецька, Світлана Василівна; Зубченко, Віктор Сергійович (My University, 2014)
В даній роботі розглядається моделювання явища резонансу за допомогою математичного пакету MathCad з використанням анімаційних можливостей пакету. In this paper discusses modelling of the phenomenon of resonance with the help of mathematical MathCad using animation capabilities of the package.
Keywords: явище резонансу; математичний пакет MathCad; комп'ютерне моделювання; phenomenon of resonance; mathematical package MathCad; computer design; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки