Інтенсифікація процесу насичення напоїв діоксидом вуглецю шляхом використання гідродинамічних кавітаційних пристроїв - Прохоров, Олександр Миколайович; Петрікей, Руслан Володимирович (My University, 2009)
Розроблений статичний кавітатор для введення діоксиду вуглецю в потік. Designed cavitator static input of carbon dioxide in the stream.
Keywords: безалкогольні напої; слабоалкогольні напої; кавітаційний пристрій; soft drinks; low alcohol drinks; cavitation device; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв