Особливості автоматизованого управління технологічними об'єктами із суттєвим запізнюванням - Сюмаченко, Дмитро Миколайович (My University, 2014)
Запропонована в роботі структура з нейромережевим оптимізатором дозволяє забезпечити стабільну роботу нейронної мережі та її навчання в режимі реального часу. Proposed in the structure of the neural network optimizer ensures stable operation of the neural network and its learning in real-time.
Keywords: автоматизоване управління; технологічні об'єкти; запізнювання; automatic Control; technological objects; delay