Інноваційні підходи НУХТ до підготовки фахівців для хлібопекарської та кондитерської промисловості - Ковбаса, Володимир Миколайович; Фалендиш, Наталія Олексіївна; Терлецька, Віта Альбертівна (My University, 2014)
Стаття присвячена новим інноваційним підходам у підготовці фахівців для хлібопекарської та кондитерської промисловості, які застосовуються на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів НУХТ. Article on new innovative approaches in training of experts for the baking and confectionery industry, used at the department of technology of baking and confectionery NUFT.
Keywords: training of specialists; підготовка фахівців; хлібопекарська галузь; bakery industry; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів