Ковбаса, Володимир МиколайовичФалендиш, Наталія ОлексіївнаТерлецька, Віта Альбертівна2014-05-302014-05-302014Ковбаса, В. М. Інноваційні підходи НУХТ до підготовки фахівців для хлібопекарської та кондитерської промисловості / В. М. Ковбаса, Н. О. Фалендиш, В. А. Терлецька // Хлебопекарское и кондитерское дело. – 2014. - № 1. – С. 8-9.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14674Стаття присвячена новим інноваційним підходам у підготовці фахівців для хлібопекарської та кондитерської промисловості, які застосовуються на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів Національного університету харчових технологій. Article on new innovative approaches in training of experts for the baking and confectionery industry, used at the department of technology of baking and confectionery National University of Food Technologies.uk-UKфахівціінноваційні технологіїпроектконференціякафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівchairexpertsinnovative technologiesprojectconferenceІнноваційні підходи НУХТ до підготовки фахівців для хлібопекарської та кондитерської промисловостіArticle