Осейко, Микола ІвановичРомановська, Тетяна Іванівна2023-03-302023-03-302021Осейко, М. І. Екоолії з нетрадиційних олійних культур / М. І. Осейко, Т. І. Романовська // Інноваційний розвиток готельно-ресторанного господарства та харчових виробництв : тези доповідей II Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 30 квітня 2021 р. – Прага : Oktan Print, 2021. – C. 91.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/39584Використання свіжовіджатих олій підвищить функціональність харчових продуктів та збалансованість за вмістом біологічно активних сполук. The removal of fresh oliy increases the functionality of food products and imbalance due to the biologically active spoluk instead.otherсоняшникoilоліяsunflowerжирfatкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівЕкоолії з нетрадиційних олійних культурThesis