Методичні аспекти використання теорії зацікавлених сторін у формуванні фінансової стратегії страхової компанії - Говорушко, Тамара Андріївна (My University, 2012)
У статті розглянуто сутність фінансових ресурсів і фінансової стратегії страхової компанії як теоретичних категорій. Викладено методичні аспекти використання теорії зацікавлених сторін у процесі формування фінансової стратегії страховика.

In this article the suuschnost financial resources and the financial strategy of the insurance company as a theoretical issue. Methodical aspects of stakeholder theory in the process of strategy financial insurer.
Keywords: теорія зацікавлених сторін; страхова компанія; фінанси страхових організацій; фінансові ресурси; капітал; фінансова стратегія; стратегічний аналіз; stakeholder theory; insurance company; finance insurance organizations; financial resources; capital; financial strategy; strategic analysis; кафедра фінансів