Польовик, Володимир ВікторовичКорецька, Ірина ЛьвівнаГалушка, Сергій АнатолійовичКравчук, Надія Миколаївна2020-12-172020-12-172020Деклараційний патент на корисну модель № 139658 UA МПК A23L 19/10 (2016.01) A23L 29/206 (2016.01). Склад дерунів з топісоняшнику / Польовик В. В., Корецька І. Л., Галушка С. А., Кравчук Н. М. ; заявник і патентовласник Національний університет харчових технологій. – № u 2019 07410 ; заявл. 03.07.2019 ; опубл. 10.01.2020, Бюл. № 1.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32392Склад дерунів що включає, борошно, сухий яєчний білок, цибулю ріпчасту, який відрізняється тим, що додатково містить топісоняшник, сушений часник, а як борошно містить борошно кіноа. The composition of potato pancakes including flour, dry egg white, onions, which is distinguished by the fact that it additionally contains topisonyash, dried garlic, and as flour contains quinoa flour.сушений часникборошно кіноадерунитопісоняшниксухий яєчний білокцибуля ріпчастаonionquinoa flourdry egg whitederunytopisonyashnikdried garlicкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїСклад дерунів з топісоняшнику (Деклараційний патент на корисну модель № 139658)Technical Report