Stukalska (Ivanova), NataliiaKuzmin, Oleg2022-09-082022-09-082022Stukalska, N. Study of the influence of the dose of whey protein concentrate on the formation of the quality of fermented milk products / N. Stukalska, O. Kuzmin // Trends of modern science and practice : V International Scientific and Practical Conference, February 8-11, 2022. – Ankara, Turkey, 2022. – Pp. 554–556https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37960У результаті досліджень можна зробити висновок про можливість заміни сухого молока концентратом сироваткового білка до 2,5% без шкоди для якості кисломолочних напоїв. As a result of research, it is possible to conclude that it is possible to replace dry milk with whey protein concentrate up to 2.5% without harming the quality of fermented milk drinks.otherкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїdry milkwhey protein concentratefermented milk drinkсухе молококонцентрат сироваткового білкакисломолочний напійStudy of the influence of the dose of whey protein concentrate on the formation of the quality of fermented milk productsThesis