Застосування вартісного підходу в процесі управління підприємствами кондитерської промисловості - Климаш, Наталія Іванівна (My University, 2011)
Запропоновано комплексний підхід до управління підприємствами кондитерської промисловості. Обґрунтовано переваги використання економічної доданої вартості (EVA) як ключового показника при визначенні ринкової вартості підприємства. Запропоновано розрахунок вартості підприємства на основі ключового показника з врахуванням гудвілу.
Keywords: вартість підприємства; додана вартість; вартісно-орієнтоване управління; enterprise value; value added; value-based management; кафедра фінансів