Климаш, Наталія Іванівна2012-02-162012-02-162011Климаш, Н. І. Застосування вартісного підходу в процесі управління підприємствами кондитерської промисловості / Н. І. Климаш // Наукові праці НУХТ. – 2011. – № 39. – С. 157–161.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/252Запропоновано комплексний підхід до управління підприємствами кондитерської промисловості. Обґрунтовано переваги використання економічної доданої вартості (EVA) як ключового показника при визначенні ринкової вартості підприємства. Запропоновано розрахунок вартості підприємства на основі ключового показника з врахуванням гудвілу.uk-UKуправління ефективністюуправление эффективностьюmanagement efficiencyстратегія управління підприємством на основі його вартостіекономічна додана вартістьвартість підприємствасценарії розвиткустратегия управления предприятием на основе его стоимостиэкономическая добавленная стоимостьстоимость предприятиясценарии развитияmanagement strategy based on its valueeconomic value addedvalue the companyscenariosкафедра фінансівЗастосування вартісного підходу в процесі управління підприємствами кондитерської промисловості