Махмудов, Артур МамедовичГродська, Катерина АнатоліївнаБандура (Кузьмик), Ульяна ГеннадіївнаБелемець, Тетяна Олександрівна2022-11-232022-11-232022Вивчення впливу дисперсності сублімованих фруктів на процес відновлення / А. М. Махмудов, К. А. Гродська, У. Г. Бандура, Т. О. Белемець // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : програма та тези матеріалів ХI Міжнародної науково-технічної конференції, 8 листопада 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – С. 174–175https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38707Досліджено залежність процесу набухання та вологоутримуючої здатності від дисперсності сублімованих фруктів (яблука та банана). Відповідно до отриманих результатів, найбільш інтенсивне набухання та збільшення вологоутримуючої здатності сублімованих фруктів відбувається з дисперсністю до 1000 мкм.сублімовані фруктикисломолочний десерткафедра технології молока і молочних продуктівВивчення впливу дисперсності сублімованих фруктів на процес відновленняArticle