Правові аспекти функціонування інституту Президента України в 1991–2013 рр. - Пилипенко, Олександр Євгенійович (My University, 2014)
Наукова стаття присвячена важливій темі становлення, розвитку та діяльності інституту Президента в умовах незалежної України. Розглянуто конституційні права та повноваження Президента України. Research paper is devoted to the important topic of formation, development and activities of my office in the independent Ukraine. We consider the constitutional rights and powers of the President of Ukraine.
Keywords: Президент; держава; правовий захист; діяльність; функції; President; government; legal protection; activities; functions; кафедра гуманітарних дисциплін