The texture of the new kinds of dessert butter with the additives of plant raw criopowders - Rashevska, Tamara; Simahina, Galina; Gulyy, Ivan; Pryadko, Nikolai; Goyko, Iryna (My University, 1998)
The investigations showed that the addition of criopowders gave the butter a significant plasticity, improved its ability to spread, decreased its hardness. Дослідження показали, що додавання кріопорошків надають маслу пластичность, покращують його намазуваність, знижують його твердість.
Keywords: butter; cryopowders; texture; сливочное масло; криопорошки; текстура; вершкове масло; кріопорошки; кафедра теплоенергетики та холодильної техніки; кафедра технології молока і молочних продуктів; кафедра технології оздоровчих продуктів