Специфіка управління культурою в інформаційному суспільстві - Саракун, Лариса Петрівна (My University, 2007)
В даній статті зроблено спробу проаналізувати особливості інформаційного суспільства та специфіку управління культурою в означеному суспільстві. An attempt to analyse the features of informative society and specific of management by a culture in the noted society is done in this article.
Keywords: ідентифікація; культура; управління; інформаційне суспільство; інформаційний ресурс; authentication; management; culture; informative society; informative resource