Мотивація трудової діяльності персоналу готелів - Тюріна, Тетяна Ігорівна; Кузьмін, Олег Володимирович (My University, 2013)
У матеріалах розглядається значення мотивації до праці та організаційної культури як ключових чинників успіху закладів гостинності, акцентуючи увагу на ефективних системах стимулювання для підвищення продуктивності працівників і якості обслуговування

The materials explore the significance of labor motivation and organizational culture as critical factors for the success of hospitality enterprises, emphasizing effective incentive systems to enhance employee performance and service quality
Keywords: кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; мотивація; motivation; персонал готелів; hotel personnel; організаційна культура; organizational culture; якість обслуговування; service quality; заохочення працівників; employee incentives