Хіврич, Олександр ВасильовичВолодченкова, Наталія Валеріївна2016-02-122016-02-122015Хіврич, О. В. Дослідження методів оцінювання ступеня небезпеки для обслуговуючого персоналу та відвідувачів закладів готельно-ресторанного господарства за фактом виникнення пожежі / О. В. Хіврич, Н. В. Володченкова // Практика і перспективи розвитку еногастрономічного туризму: світовий досвід для України : матеріали Міжнародної науково-практична конференції, 24 вересня 2015 р. – К.: НУХТ, 2015 – С. 261-263.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/22210В роботі проведено дослідження методу розрахунку оцінювання величини індивідуального і соціального ризику, ступеня небезпеки та умов функціонування закладів готельно-ресторанного господарства у разі виникнення пожежі. Дана методика дає змогу розробити практичні заходи спрямовані на зменшення наслідків пожежі та забезпечення безпеки, як працівників, так і відвідувачів. This paper studied the method of calculating the evaluation value of individual and social risk, the degree of hazard and conditions of institutions of hotel and restaurant business in the event of fire. This technique makes it possible to develop practical measures to reduce the effects of fire and ensure the safety of both employees and visitors.uk-UKбезпекаsafetyпожежаfireризикriskготельно-ресторанній комплексhotel and restaurant complexкафедра екології та екоменеджментуДослідження методів оцінювання ступеня небезпеки для обслуговуючого персоналу та відвідувачів закладів готельно-ресторанного господарства за фактом виникнення пожежіOther