Арсеньєва, Лариса ЮріївнаДоценко, Віктор ФедоровичГоловченко, Оксана ВолодимирівнаБондар, Наталія Петрівна2012-09-152012-09-152004Оцінка харчової цінності та безпечності використання борошна з насіння бобових / Л. Ю. Арсеньєва, Н. П. Бондар, В. Ф. Доценко, О. В. Головченко // Хранение и переработка зерна. - 2004. -№ 4. - С. 48-50.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/2585У статті наведено результати досліджень трипсин- та хемотрипсинінгібуючої активності борошна з насіння люпину, сої, гороху та визначення інтенсивності перетравлювання хліба з добавками цих видів борошна в умовах in vitro. The research results of trypsin and hemotrypsininhibitory activity of flour out of lupin seeds, soybeans, peas are presented in the article. The investigation of digestion intensity of bread with the addition of these types of flours has been held in vitro conditions.uk-UKборошно з насіння люпинуLupin seed flourінгібітори ферментівалкалоїдипектинові речовиникафедра експертизи харчових продуктівкафедра готельно-ресторанної справиenzyme inhibitorsalkaloidspectin substancesОцінка харчової цінності та безпечності використання борошна з насіння бобовихArticle