Сидорченко, Олена ІванівнаЗахарченко, Тетяна Миколаївна2014-10-302014-10-302014Сидорченко, О. І. Шляхи удосконалення технології переробки рослинної сировини для отримання продуктів профілактичного призначення / О. І. Сидорченко, Т. М.Захарченко // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 151.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/17828Одним із важливих напрямів підвищення ефективності виробництва харчових продуктів є інтенсивний розвиток сільського господарства і переробних галузей промисловості на основі широкого використання науково-технічних розробок у виробництві, впровадження ресурсо- і ененерго-зберігаючих технологій, підвищення якості продукції, що випускається.otherсільське господарствохарчові продуктирослинна сировинасельское хозяйстворастительное сырьепродукты питанияagriculturefoodvegetable raw materialsкафедра екології та екоменеджментукафедра технології харчування та ресторанного бізнесуШляхи удосконалення технології переробки рослинної сировини для отримання продуктів профілактичного призначенняThesis