Козік, Денис ОлександровичД'яченко, Іван БогдановичКривопляс-Володіна, Людмила Олександрівна2024-04-092024-04-092022Козік, Д. О. Синтез функціонального мехатронного модуля для рідких харчових продуктів / Д. О. Козік, І. Б. Д'яченко, Л. О. Кривопляс-Володіна // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 88-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15–16 квітня 2022 р. - Київ: НУХТ, 2022. – Ч. 2. – С. 66https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/42746Системи дозування рідких харчових продуктів мають широке розповсюдження. Однак їх недолік – відсутність можливості коригування об’ємних характеристик для безперервного дозування, без утворення залишків продукту.Liquid food dosing systems are widespread. However, their disadvantage is the lack of the ability to adjust the volumetric characteristics for continuous dosing without the formation of product residues.ukкафедра мехатроніки та пакувальної технікисинтезфункціональний мехатронний модульрідкі харчові продуктиsynthesisfunctional mechatronic moduleliquid food productsСинтез функціонального мехатронного модуля для рідких харчових продуктівThesishttps://orcid.org/0000-0001-9906-6381