Романенко, Наталія Володимирівна2018-02-062018-02-062017Романенко, Н. В. Поліпшення охорони праці - запорука ефективної діяльності підприємств харчової промисловості / Н. В. Романенко // Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузі АПК : матеріали VI Всеукраїнської науково-практичної конференції, 22-23 листопада 2017 р. : тези доповідей. – К. : НУХТ, 2017. - C. 231-232.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26670Проведено аналіз стану безпеки праці у харчовій промисловості. Запропоновано сучасні принципи управління охороною праці, які базуються на ідентифікації виробничих небезпек й оцінці ризиків. An analysis of the safety of works in the food industry is carried out. Proposed modern principles of labor safety management, based on the identification of industrial hazards and risk assessment.безпека праціхарчова промисловістьуправління охороною праціsafety of workfood industrysafety managementкафедра екології та екоменеджментуПоліпшення охорони праці - запорука ефективної діяльності підприємств харчової промисловостіArticle