Поліпшення охорони праці - запорука ефективної діяльності підприємств харчової промисловості - Романенко, Наталія Володимирівна (My University, 2017)
Проведено аналіз стану безпеки праці у харчовій промисловості. Запропоновано сучасні принципи управління охороною праці, які базуються на ідентифікації виробничих небезпек й оцінці ризиків. An analysis of the safety of works in the food industry is carried out. Proposed modern principles of labor safety management, based on the identification of industrial hazards and risk assessment.
Keywords: безпека праці; харчова промисловість; управління охороною праці; safety of work; food industry; safety management; кафедра екології та екоменеджменту