Паньков, Дмитро ВасильовичКишенько, Василь ДмитровичШаруда, Світлана Сергіївна2018-10-172018-10-172018Паньков, Д. В. Автоматизоване управління якістю продукції хлібопекарського виробництва на основі принципів кваліметрії / Д. В. Паньков, В. Д. Кишенько, С. С. Шаруда // Науковий журнал «Вчені записки ТНУ імені В.І. Вернадського. Серія: Технічні науки». - Науковий журнал «Наука, технології, інновації». – Київ. — 2018. — № 1, Том 29 (68). – Ч. 2. - С. 1-5.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/28323У статті досліджуються методи підвищення якості хлібопекарської продукції на всіх стадіях виробництва та її атестації для реалізації споживачам за допомогою інтегрованої автоматизованої системи управління якістю продукції, в якій використані сучасні методи комп’ютерної кваліметрії. The article examines the methods for improving the quality of bakery products at all stages of production and its certification for sale to consumers through an integrated automated quality control system of products, which uses modern methods of computer qualimetry.uk-UKхлібопекарське виробництвоуправління якістюавтоматизована системакомп’ютерна кваліметріяbaking productionquality managementautomated systemcomputer qualimetryкафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. ЛаданюкаАвтоматизоване управління якістю продукції хлібопекарського виробництва на основі принципів кваліметріїArticle