Перспективи отримання та використання білкового стабілізатору з колагеновмісної сировини в м’ясопереробній промисловості - Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна (My University, 2011)
Проаналізовано сучасні тенденції на проблему використання вторинної м'ясної сировини в практиці вирішення світової проблеми білкового дефіциту та показана можливість отримання білкових препаратів з колагеновмісної сировини з метою удосконалення технології м'ясних виробів та розширення їх асортименту. Now we are inform the modern look on the problem using secondary raw meat materials in practice to work out the problem albumen and show a way receive aluminium preparats from raw collagen materials with the aim to perfection technologies of meat production and widening they choosing.
Keywords: температура плавлення; сушка; білкові препарати; колаген сполучної тканини; технологія виробництва; оптимальні параметри; temperature of heating; drying; albumen preparats; collagen of conection texture; technologies production; patronize indicate; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів