Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна2013-11-212013-11-212011Кишенько, І. І. Перспективи отримання та використання білкового стабілізатору з колагеновмісної сировини в м’ясопереробній промисловості / І. І. Кишенько // Наукові праці і праці НУХТ. – НУХТ, 2011. - № 37. - С. 15-18.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11533Проаналізовано сучасні тенденції на проблему використання вторинної м'ясної сировини в практиці вирішення світової проблеми білкового дефіциту та показана можливість отримання білкових препаратів з колагеновмісної сировини з метою удосконалення технології м'ясних виробів та розширення їх асортименту. Now we are inform the modern look on the problem using secondary raw meat materials in practice to work out the problem albumen and show a way receive aluminium preparats from raw collagen materials with the aim to perfection technologies of meat production and widening they choosing.otherтемпература плавленнясушкабілкові препаратиколаген сполучної тканинитехнологія виробництваоптимальні параметриtemperature of heatingdryingalbumen preparatscollagen of conection texturetechnologies productionpatronize indicateкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівПерспективи отримання та використання білкового стабілізатору з колагеновмісної сировини в м’ясопереробній промисловостіArticle