Дослідження переваг та недоліків впровадження концепції «точно в строк» на харчових виробництвах - Шпаченко, Діана Валентинівна; Грибков, Сергій Віталійович; Доля, Сергій Олександрович (My University, 2022)
У роботі досліджено переваги та недоліки впровадження концепції «точно вчасно» у виробництві харчових продуктів. Крім того, розглянуто основні проблеми впровадження концепції «точно вчасно». Реалізація цієї концепції буде корисною для кінцевого споживача, для підприємства, а також для працівників цього виробництва. The paper examines the advantages and disadvantages of implementing the "just-in-time” concept in food production. In addition, the main problems of implementing the "just in time" concept were considered. The implementation of this concept will be useful for the end consumer, for the enterprise, as well as for the employees of this production.
Keywords: кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки; концепція «точно в строк»; управління виробництвом; синхронізація роботи